čtvrtek 6. září 2007

Výdělky za blogování nebo-li za psaní deníčků?

Tak, že by revoluce z USA dorazila i k nám?

Dneska jsem narazil na zajímavý článek na emagu (http://www.emag.cz/)

Tak Vám ho sem hodím - pro štourali uvádím, že zdrojem je emag.cz

Za psaní deníčků, poznámek, komentářů, aktualit a prostě všeho co se do blogu vejde si můžete začít vydělávat pomocí prvního českého Pay Per Post systému Díky.cz

Díky.cz má v plánu nabízet blogerům peníze za psaní recenzí na produkty a služby. Podobných zahraničních systémů, které nabízejí stejnou možnost výdělku je vícero, ale pro české uživatele zcela nepoužitelné, neboť zadavatelé měli zájem spíše o anglické recenze. Příkladem může být PayPerPost.com, kde si ti nejschopnější blogeři vydělávají v průměru 50 dolarů za den. I když do systému Díky.cz ještě nelze vstoupit, tak už dnes se zde mohou registrovat zájemci z řad blogerů . Bohužel nejsou k dispozici žádné informace o podmínkách a finančním ohodnocení blogerů. Zřejmě to bude obchodním tajemstvím víceméně závislé na smluvních podmínkách jednotlivých blogerů. Možná to bude založeno na modelu "tržiště" na němž se jednotlivé obchody budou sjednávat přímo mezi blogery a společnostmi. (zdroj: emag.cz)
Názor úspěšýho: Tak amerika dorazila do CR a já věřím, že to pojede a přeji autorům mnoho úspěchu.
Jak jsem psal v předchozím článku, tak defakto si každý může dostávat peníze za to, že bude psát o nějakém zboží. Např. již minule zmiňované http://www.prozdravi.cz/?idd=2334 kde můžete psát očemkoliv z lékárny a máte z toho peníze. Je to velice jednoduché a výdělečné.
Váš úspěšný

Linkuj.cz!

Žádné komentáře: